1. Denon
 2. Denon Home 150 Duo Pack Zwart.

Denon Home 150 Duo Pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME150BKE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME150BKE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME150BKE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME150BKE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME150BKE2
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Denon DENONHOME150BKE2

Met het Denon Home 150 Duo Pack creëer je een krachtig stereosysteem dat je huis vult met geluid. De speakers zijn voorzien van een speciale tweeter en krachtige subwoofer voor een mooie balans tussen treble en bass. Je kunt deze koppelen aan je HEOS multiroom systeem en muziek streamen door het hele huis. Je kunt de Denon Home 150 Duo Pack bedienen via je telefoon of met de touchbediening aan de bovenkant. Er zijn drie snelkeuzetoetsen waarmee je direct je favoriete muziek kunt afspelen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om playlists te maken met de HEOS app. De speakers hebben een krachtige batterij waarmee je draadloos luistert voor maximaal 8 uur. De speakers hebben een luxe, zwarte uitstraling en zijn daarmee een echte blikvanger in je interieur.

Pluspunten
 • Met het stereopaar geniet je van geluid van links en rechts

  .

  Met extra Denon speakers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis

  .

  Met de touchbediening regel je zonder je smartphone of tablet de muziek.

Minpunten
 • Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent zal later dit jaar beschikbaar komen via een update.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME150BKE2

De Denon DENONHOME150BKE2 is 2,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME150BKE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home 150 Duo Pack Zwart.