1. Denon
 2. Denon Home 150 Duo Pack Wit.

Denon Home 150 Duo Pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME150WTE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME150WTE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME150WTE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME150WTE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME150WTE2
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Denon DENONHOME150WTE2

Met het Denon Home 150 Duo Pack kun je twee wifi speakers toevoegen aan je HEOS multiroom systeem. De speakers zijn voorzien van een wit design, waardoor ze stijlvol zullen passen in elke ruimte. Met de speakers creëer je een stereopaar, zodat het geluid van links en rechts komt. De speakers verbind je eenvoudig met je telefoon, maar je kunt ook gebruik maken van de aanraakbediening aan de bovenkant. De Denon Home 150 speakers zijn eenvoudig te bedienen met drie snelkeuze knoppen, waarmee je je favoriete nummers en afspeellijsten kunt afspelen. De wifi speakers zijn ontworpen om muziek door het hele huis te streamen, zodat je overal geniet van je favoriete muziek. De speakers hebben een krachtige basweergave, waardoor je een rijke geluidservaring krijgt. Verbind de speakers met je wifi netwerk en geniet van een perfect geluid.

Pluspunten
 • Met het stereopaar geniet je van geluid uit zowel links als rechts. Creëer eenvoudig een multiroom opstelling met extra Denon speakers en stream je muziek door het hele huis. Met de touchbediening regel je de muziek zonder je smartphone of tablet te gebruiken.

Minpunten
 • Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent komt pas later dit jaar beschikbaar via een update. Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent zal later dit jaar beschikbaar zijn via een update.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME150WTE2

De Denon DENONHOME150WTE2 is 2,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME150WTE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home 150 Duo Pack Wit.