1. Denon
 2. Denon Home 350 Wit.

Denon Home 350 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Denon DENONHOME350WTE2 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Denon DENONHOME350WTE2 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Denon DENONHOME350WTE2 draadloze speaker.

SpecificatiesDenon DENONHOME350WTE2
Merk Denon
Fabrikantcode DENONHOME350WTE2
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,3 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Denon DENONHOME350WTE2

De Denon Home 350 in wit biedt een diep, krachtig geluid dat elke ruimte vult. Met zes D-klasse versterkers, die een krachtige stereogeluidsweergave leveren, zal je elke noot kunnen waarderen. Verbind de speaker met andere subwoofers, soundbars en speakers van Denon voor een complete home cinema of multiroom opstelling. Met 6 snelkeuze toetsen krijg je eenvoudig toegang tot je favoriete radiostation of afspeellijst. De Denon Home 350 is ook compatibel met Amazon Alexa, waardoor je het toestel kunt bedienen en muziek kunt afspelen door simpelweg te spreken. Deze functie is echter enkel ondersteund in het Engels. Met de touchbediening of je telefoon heb je toegang tot alle functies die de Denon Home 350 je biedt.

Pluspunten
 • Je creëert eenvoudig een multiroom-opstelling met extra Denon-speakers, waardoor je muziek door het hele huis streamt

  .

  Met de touchbediening regel je de muziek zonder je smartphone of tablet te gebruiken

  .

  Stream eenvoudig muziek via je telefoon, AirPlay, Bluetooth en streamingdiensten in Hi-Res kwaliteit.

Minpunten
 • Om je tv of andere speakers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels. Om je tv of andere luidsprekers spraakgestuurd te bedienen, heb je een Chromecast of Chromecast Audio nodig

  .

  De ingebouwde spraakassistent is alleen beschikbaar in het Engels.

Veelgestelde vragen Denon DENONHOME350WTE2

De Denon DENONHOME350WTE2 is 6,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Denon DENONHOME350WTE2 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Denon Home 350 Wit.