1. Caliber
  2. Caliber HPG640BT.

Caliber HPG640BT.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HPG640BT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HPG640BT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HPG640BT draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HPG640BT
Merk Caliber
Fabrikantcode HPG640BT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,11 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HPG640BT

De Caliber HPG640BT is voorzien van de allernieuwste technologie. Je kunt de speaker namelijk verbinden met Bluetooth en via NFC verbinden. Geniet van het geluid van deze speaker en de bassen die je voelt in je lichaam. De speaker heeft een krachtige batterij die je maar liefst 8 uur lang kunt gebruiken. Je kunt hem ook gebruiken om je smartphone op te laden met de ingebouwde powerbank. Daarnaast is de speaker ook voorzien van een 3,5 mm AUX ingang om je favoriete nummers af te spelen vanaf bijvoorbeeld je MP3-speler. Deze speaker is zelfs bestand tegen water waardoor je hem mee kunt nemen naar het strand of de zwembad. Met de LED-verlichting die meegaat met de muziek zorg je voor een extra feestelijke sfeer.

Pluspunten
  • De luidspreker is vanwege de IPX5 certificering ook geschikt voor buiten. Je koppelt de luidspreker aan een andere Caliber luidspreker voor een hoger volume. Dankzij het draaghandvat neem je de luidspreker eenvoudig overal mee naartoe.

Minpunten
  • De speaker is waterafstotend en niet waterdicht.

Veelgestelde vragen Caliber HPG640BT

De Caliber HPG640BT is 4,11 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HPG640BT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HPG640BT.