1. Caliber
 2. Caliber HPG440BT.

Caliber HPG440BT.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HPG440BT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HPG440BT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HPG440BT draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HPG440BT
Merk Caliber
Fabrikantcode HPG440BT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,14 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HPG440BT

Met de Caliber HPG440BT geniet je overal van je favoriete muziek. Dankzij de IPX5 certificering is de speaker spatwaterbestendig. Zo neem je de speaker mee naar het strand of het park. Daarnaast heeft de speaker een TWS link functie waarmee je een intensere geluidservaring krijgt door twee Caliber HPG440BT speakers te verbinden. Ook is de speaker voorzien van een handvat, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. Daarnaast heeft de speaker ook LED verlichting aan de zijkant, die meegaat op het ritme van de muziek. Als de accu van de speaker leeg is, dan kun je je telefoon verbinden met de aux kabel en blijf je muziek afspelen. Geniet dus overal van je favoriete muziek met de Caliber HPG440BT.

Pluspunten
 • De speaker is dankzij de IPX5 certificering ook geschikt voor buiten

  .

  De speaker is aansluitbaar via bluetooth met een ander Caliber speaker

  .

  Dankzij het draaghandvat kun je de speaker gemakkelijk overal meenemen.

Minpunten
 • De batterijduur van 9 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Caliber HPG440BT

De Caliber HPG440BT is 2,14 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HPG440BT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HPG440BT.