1. Caliber
  2. Caliber HPG407BT.

Caliber HPG407BT.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HPG407BT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HPG407BT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HPG407BT draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HPG407BT
Merk Caliber
Fabrikantcode HPG407BT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HPG407BT

Met de Caliber HPG407BT heb je altijd je favoriete muziek bij je. Deze krachtige Bluetooth speaker biedt een 2.1 stereogeluid waar je optimaal van kunt genieten. De speaker heeft een robuust design met een riem waarmee je de speaker gemakkelijk om je schouder kunt hangen. Met Bluetooth verbind je gemakkelijk je mobiele apparaat met de speaker. Daarnaast heeft de speaker ook ingangen voor een usb stick en een SD kaart met een maximale opslagcapaciteit van 32 GB. Zo kun je je muziek overal mee naartoe nemen. Als je geen opgeslagen muziek bij je hebt, luister je gewoon naar de radio via de ingebouwde FM tuner. Met de knoppen aan de zijkant wissel je gemakkelijk tussen de verschillende afspeelmogelijkheden, kies je een nummer en pas je het volume aan. Met de Caliber HPG407BT geniet je altijd van je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Sluit de speaker aan op je smartphone via de aux ingang als de accu leeg is

    .

    Neem de speaker gemakkelijk overal mee dankzij de meegeleverde draagriem.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om deze speaker te verbinden met een andere Caliber HPG407BT voor een hoger geluidsvolume.

Veelgestelde vragen Caliber HPG407BT

De Caliber HPG407BT is 1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HPG407BT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HPG407BT.