1. Caliber
 2. Caliber HPA605BT.

Caliber HPA605BT.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HPA605BT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HPA605BT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HPA605BT draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HPA605BT
Merk Caliber
Fabrikantcode HPA605BT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 15,6 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HPA605BT

Met de Caliber HPA605BT neem je de feesten overal mee naartoe. Deze party speaker heeft een stevig uitschuifbaar handvat en wielen, waardoor je de speaker gemakkelijk verplaatst. Je maakt je goed verstaanbaar door de meegeleverde microfoon en de 2 microfooningangen, waarmee je karaoke kan doen. Zing de sterren van de hemel. Bovendien is de Caliber HPA605BT uitgerust met TWS technologie. Hiermee koppel je moeiteloos een tweede speaker aan de eerste. Zo krijg je een hoger volume en een stereo geluid. Laat de muziek overal door de luidsprekers schallen. Ook ben je vrij om de speaker te gebruiken op verschillende plekken, omdat de speaker draadloos is en op batterijen werkt. Dankzij de Caliber HPA605BT bepaal jij waar de feesten plaatsvinden.

Pluspunten
 • Zing de sterren van de hemel dankzij de twee microfooningangen en de karaokemodus

  .

  Koppel twee Caliber HPA605BT-speakers via TWS draadloos aan elkaar voor een hoger geluid

  .

  Dankzij het handvat en de wielen neem je de makelijk overal mee.

Minpunten
 • De speaker is niet waterdicht, waardoor je hem niet buitenshuis gebruiken kunt als het regent.

Veelgestelde vragen Caliber HPA605BT

De Caliber HPA605BT is 15,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HPA605BT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HPA605BT.