1. Caliber
 2. Caliber HPG540BT.

Caliber HPG540BT.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HPG540BT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HPG540BT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HPG540BT draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HPG540BT
Merk Caliber
Fabrikantcode HPG540BT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,726 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HPG540BT

Met de Caliber HPG540BT luister je overal naar jouw favoriete muziek. De draadloze Bluetooth speaker is ontworpen om tegen een beetje water te kunnen. Je kunt dus moeiteloos meenemen naar het strand of het zwembad. Verbind twee Caliber HPG540BT en creëer een stereopaar voor een hogere geluidskwaliteit en een ultiem muziekfeest. Met de led verlichting aan de voorkant van de speaker zorg je ervoor dat het feest extra op gang komt. Neem de speaker gemakkelijk mee naar elke plek dankzij het handvat. Is de accu van de speaker leeg? Geen probleem; verbind je telefoon via de aux kabel en geniet blijven van je favoriete muziek. Met de Caliber HPG540BT heb jij altijd plezier.

Pluspunten
 • Het waterdichte ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor buitengebruik

  .

  Koppel nog een Caliber HPG540BT en maak een stereopaar

  .

  Met de luidspreker creëer je een lichtshow in je kamer.

Minpunten
 • De batterijduur van 6 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Caliber HPG540BT

De Caliber HPG540BT is 1,726 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HPG540BT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HPG540BT.