1. Caliber
  2. Caliber HFG411BT.

Caliber HFG411BT.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HFG411BT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HFG411BT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HFG411BT draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HFG411BT
Merk Caliber
Fabrikantcode HFG411BT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HFG411BT

Met de Caliber HFG411BT haal je een krachtige en mooie bluetooth speaker in huis. Deze speaker is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder A2SP en AVRCP bluetooth profielen. Op deze manier kun je genieten van een optimale draadloze verbinding met een helder geluid. De speaker heeft daarnaast ook een aux ingang en een usb ingang, waarmee je je muziek afspeelt op 3 verschillende manieren. Naast het draadloos streamen, kun je ook zelf de basweergave en treble aanpassen met de twee draaiknoppen aan de bovenkant. Met de meegeleverde netkabel sluit je de speaker aan en kun je direct beginnen met streamen. Door de leren retro look past de speaker perfect bij elk interieur.

Pluspunten
  • De luidspreker heeft A2DP en AVRCP bluetooth profielen waardoor je duidelijk muziek kunt horen. Sluit de luidspreker aan op je smartphone via de aux-ingang

    .

    De luidspreker heeft een USB-aansluiting voor je USB-stick.

Minpunten
  • De Caliber HFG411BT heeft geen accu, waardoor onderweg geen muziek te beluisteren is.

Veelgestelde vragen Caliber HFG411BT

De Caliber HFG411BT is 5,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HFG411BT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HFG411BT.