1. Caliber
  2. Caliber HPA502BTL.

Caliber HPA502BTL.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Caliber HPA502BTL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Caliber HPA502BTL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Caliber HPA502BTL draadloze speaker.

SpecificatiesCaliber HPA502BTL
Merk Caliber
Fabrikantcode HPA502BTL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,925 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Caliber HPA502BTL

Met de Caliber HPA502BTL wordt je feest een echt spektakel. Met gemak verbind je je smartphone of tablet met bluetooth, waardoor je je favoriete muziek kan afspelen. De accu gaat maar liefst 7 uur mee, waardoor je kabels achterwege kan laten. Ook kun je gitaar- en microfoonuitgangen gebruiken om een optreden te geven en mee te zingen met je favoriete nummers. Om de sfeer nog meer te verhogen heeft de speaker een ingebouwde lichtshow, die mee knippert op de maat van de muziek. Kortom, de Caliber HPA502BTL is alles wat je nodig hebt voor een feest dat nog lang in herinnering zal blijven. Je kunt je muziek draadloos afspelen, meezingen met je favoriete nummers, een optreden geven en genieten van een knipperende lichtshow. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van deze speaker!

Pluspunten
  • Je kunt draadloos muziek streamen via bluetooth vanaf je smartphone of tablet

    .

    Sluit een microfoon en gitaar aan en zing mee met je favoriete nummers. Door de ingebouwde lichtshow voeg je discolampen toe die knipperen op de maat van de muziek.

Minpunten
  • De speaker heeft een accuduur van ongeveer 5 tot 7 uur.

Veelgestelde vragen Caliber HPA502BTL

De Caliber HPA502BTL is 3,925 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Caliber HPA502BTL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Caliber HPA502BTL.