1. Apple
 2. Apple HomePod Wit.

Apple HomePod Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Apple MQJ83ZD/A draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Apple MQJ83ZD/A draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Apple MQJ83ZD/A draadloze speaker.

SpecificatiesApple MQJ83ZD/A
Merk Apple
Fabrikantcode MQJ83ZD/A
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,3 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Apple MQJ83ZD/A

De Apple HomePod Wit is de perfecte manier om je huis te veranderen in een slimme omgeving. Je kunt je dagelijks leven vergemakkelijken door al je slimme apparaten aan de HomePod te koppelen. Met de spraakbesturing via Siri beheer je je huis op afstand. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd en overal de controle. De HomePod is ook de perfecte speaker om je muziek en podcasts te luisteren. Koppel draadloos je iPhone of iPad aan de speaker en luister naar je favoriete muziek. De ruimte-inschattingstechnologie, ingebouwde woofer, bas-EQ-microfoon en vijf bundelvormende tweeters zorgen voor een optimaal geluid dat zich aanpast aan de akoestiek van jouw kamer. De Apple HomePod Wit is je ultieme huisgenoot voor elke gelegenheid.

Pluspunten
 • De HomePod is zowel een wifi speaker als een smart home hub

  .

  Stuur je slimme apparaten aan met behulp van spraakopdrachten via Siri

  .

  Luister naar optimaal geluid, dankzij de technologie voor ruimte-inschatting.

Minpunten
 • Aangezien de speaker niet waterbestendig is, plaats je deze niet in de badkamer of keuken.

Veelgestelde vragen Apple MQJ83ZD/A

De Apple MQJ83ZD/A is 2,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Apple MQJ83ZD/A zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Apple HomePod Wit.