1. Apple
 2. Apple HomePod mini Grijs duo pack.

Apple HomePod mini Grijs duo pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Apple MY5G2LL/A draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Apple MY5G2LL/A draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Apple MY5G2LL/A draadloze speaker.

SpecificatiesApple MY5G2LL/A
Merk Apple
Fabrikantcode MY5G2LL/A
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,345 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Apple MY5G2LL/A

In de Apple HomePod mini Grijs Duo Pack krijg je twee wifi speakers in een modern en stijlvol grijs design, perfect om je multiroom opstelling mee te beginnen. De HomePods zijn klein van formaat, maar leveren een indrukwekkend geluid. De speakers zijn uitgerust met meerdere luidsprekers die samen een vol en helder geluid produceren. Met de 360 graden verspreiding klinkt de muziek altijd even goed, ongeacht waar je zit. Je bedient de HomePod mini speakers met je stem dankzij Siri, of je kunt de Apple HomeKit app gebruiken. Met de app regel je het volume, zet je muziek aan, of verander je de lichtinstellingen in je huis. De HomePod mini speakers zijn gemaakt voor eenvoudige bediening en zorgen ervoor dat je altijd een onvergetelijk muziekervaring hebt.

Pluspunten
 • Met de HomePod mini Duo Pack haal je direct twee speakers in huis, waardoor je direct muziek afspeelt in een grotere ruimte of twee kamers

  .

  Ondanks zijn kleine formaat levert de speaker een net zo krachtig geluid als dat van een middelgrote wifi speaker

  .

  Dankzij de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder.

Minpunten
 • Je koppelt de speakers alleen aan andere Apple HomeKit producten.

Veelgestelde vragen Apple MY5G2LL/A

De Apple MY5G2LL/A is 0,345 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Apple MY5G2LL/A zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Apple HomePod mini Grijs duo pack.