1. Apple
 2. Apple HomePod Midnight.

Apple HomePod Midnight.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Apple MQJ73ZD/A draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Apple MQJ73ZD/A draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Apple MQJ73ZD/A draadloze speaker.

SpecificatiesApple MQJ73ZD/A
Merk Apple
Fabrikantcode MQJ73ZD/A
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,3 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Apple MQJ73ZD/A

De Apple HomePod Midnight is bedoeld om jouw huis naar een hoger niveau te brengen. Of je nu met de spraakopdrachten werkt of met je iPhone of iPad, je bedient al je slimme apparaten met één device. De HomePod heeft een perfecte geluidskwaliteit met een woofer, bas-EQ-microfoon en vijf bundelvormende tweeters, zodat je van elke noot kunt genieten. Je kunt de HomePod ook gebruiken om muziek te luisteren buitenshuis. De speaker past zich aan aan de akoestiek van je kamer en vult de hele ruimte met geluid. Met de HomePod Midnight krijgt jouw huis een totaal nieuwe beleving.

Pluspunten
 • De HomePod is zowel een wifi speaker als een slimme thuis hub

  .

  Gebruik spraakopdrachten via Siri om je slimme apparatuur te bedienen

  .

  Geniet van optimaal geluid dankzij de technologie voor ruimte-inschatting.

Minpunten
 • Omdat de speaker niet waterdicht is, plaats je deze niet in de badkamer of keuken.

Veelgestelde vragen Apple MQJ73ZD/A

De Apple MQJ73ZD/A is 2,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Apple MQJ73ZD/A zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Apple HomePod Midnight.