1. Apple
 2. Apple HomePod mini Oranje.

Apple HomePod mini Oranje.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Apple MJ2D3D/A draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Apple MJ2D3D/A draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Apple MJ2D3D/A draadloze speaker.

SpecificatiesApple MJ2D3D/A
Merk Apple
Fabrikantcode MJ2D3D/A
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,345 kg
Kleur Oranje

Omschrijving van de Apple MJ2D3D/A

De Apple HomePod Mini in de opvallende kleur oranje zal zeker opvallen in je interieur. Dankzij de kleine afmetingen neem je deze speaker overal mee naartoe. Dankzij de draadloze verbinding met AirPlay 2, kun je de speaker koppelen met andere Apple apparaten zoals de Apple TV, Apple Watch of AirPods. Heb je meerdere HomePod Minis? Koppel ze aan elkaar voor een nog betere geluidservaring. De HomePod Mini is ook slim: hij kan je helpen met je dagelijkse taken door je vragen te beantwoorden, muziek af te spelen en meer. Gebruik je Apple Music, dan word je voorzien van alle nieuwe releases en een grote bibliotheek met songs. De HomePod mini kan je ook helpen met het bedienen van je slimme apparaten, zoals lampen, de thermostaat en meer. Kortom, de Apple HomePod Mini is een must-have voor iedereen die van muziek en technologie houdt.

Pluspunten
 • Ondanks zijn kleine formaat levert de speaker een even krachtig geluid als een middelgrote wifi speaker

  .

  Dankzij de 360 graden geluidsverspreiding klinkt je muziek vanuit elke positie helder

  .

  Doordat Siri is ingebouwd, kun je de speaker via spraakopdrachten bedienen.

Minpunten
 • Je koppelt de speaker alleen aan andere Apple HomeKit producten.

Veelgestelde vragen Apple MJ2D3D/A

De Apple MJ2D3D/A is 0,345 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Apple MJ2D3D/A zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Apple HomePod mini Oranje.