1. Apple
 2. Apple HomePod mini Geel.

Apple HomePod mini Geel.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Apple MJ2E3FN/A draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Apple MJ2E3FN/A draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Apple MJ2E3FN/A draadloze speaker.

SpecificatiesApple MJ2E3FN/A
Merk Apple
Fabrikantcode MJ2E3FN/A
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,345 kg
Kleur Geel

Omschrijving van de Apple MJ2E3FN/A

De Apple HomePod mini in het geel is een kleine, maar krachtige wifi speaker met een indrukwekkende geluidskwaliteit. Met een hoogte van slechts 8,4 centimeter is hij ideaal voor kleinere ruimtes, maar kan hij toch krachtig genoeg zijn voor het vullen van een hele kamer. Dankzij het 360 graden ontwerp klinkt het geluid helder, waar je ook zit. Je kunt de HomePod mini bedienen met je iPhone, of met je stem dankzij Siri. Als je de speaker in het Engels instelt, kun je gebruik maken van Siri in het Nederlands. Maar dat is niet alles. De HomePod mini is ook voorzien van een ingebouwde processor die het geluid automatisch aanpast aan de ruimte, zodat je altijd optimaal kunt genieten van je favoriete muziek.

Pluspunten
 • Ondanks het kleine formaat levert de speaker net zo'n krachtig geluid als een middelgrote wifi speaker

  .

  Dankzij de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek helder vanaf elke positie

  .

  Doordat Siri is ingebouwd, bedien je de speaker met spraakopdrachten.

Minpunten
 • Je koppelt de speaker alleen aan andere Apple HomeKit-producten.

Veelgestelde vragen Apple MJ2E3FN/A

De Apple MJ2E3FN/A is 0,345 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Apple MJ2E3FN/A zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Apple HomePod mini Geel.