1. Apple
 2. Apple HomePod mini Wit duo pack.

Apple HomePod mini Wit duo pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Apple MY5H2D/A draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Apple MY5H2D/A draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Apple MY5H2D/A draadloze speaker.

SpecificatiesApple MY5H2D/A
Merk Apple
Fabrikantcode MY5H2D/A
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,345 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Apple MY5H2D/A

Met de HomePod mini Duo Pack krijg je twee krachtige speakers met een prachtig design. Ze passen in elk interieur dankzij de strakke, witte behuizing. Beide units zijn klein genoeg om onopvallend te plaatsen op bijvoorbeeld een boekenplank. De HomePod mini Duo Pack is meer dan alleen een set speakers. Je kunt de speakers namelijk ook gebruiken als intercomsysteem. Je kunt zelfs een bericht achterlaten voor andere gebruikers in je huis. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere HomePods te verbinden met één apparaat. Zo creëer je een multiroom systeem waarmee je je favoriete muziek gelijktijdig in verschillende kamers kunt afspelen. Je kunt de speakers ook aansturen met je stem. Dankzij Siri kun je eenvoudig muziek afspelen, het volume aanpassen of een bericht achterlaten.

Pluspunten
 • Met de HomePod mini Duo Pack haal je direct twee speakers in huis, waardoor je direct muziek afspeelt in een grotere ruimte of twee kamers

  .

  Ondanks het kleine formaat levert de speaker een net zo krachtig geluid als een middelgrote wifi speaker

  .

  Dankzij de 360-graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder.

Minpunten
 • Je koppelt de speakers alleen aan andere Apple HomeKit producten.

Veelgestelde vragen Apple MY5H2D/A

De Apple MY5H2D/A is 0,345 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Apple MY5H2D/A zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Apple HomePod mini Wit duo pack.