1. Polaroid
 2. Polaroid P4 Music Player – Geel & Wit.

Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Polaroid 9094 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Polaroid 9094 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Polaroid 9094 draadloze speaker.

SpecificatiesPolaroid 9094
Merk Polaroid
Fabrikantcode 9094
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,68 kg
Kleur Geel

Omschrijving van de Polaroid 9094

De Polaroid P4 Music Player is een unieke bluetooth speaker. De speaker heeft een opvallende gele en witte kleur, die je meteen opvalt. De geïntegreerde NFC-technologie zorgt ervoor dat je jouw smartphone binnen een paar seconden koppelt met de P4 Music Player. De speaker heeft een krachtig, helder geluid. Met het stevige draaghandvat neem je de speaker overal mee naartoe. De ingebouwde batterij gaat 15 uur mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je de speaker tussentijds moet opladen. Mocht de batterij toch leeg zijn, dan kun je de speaker ook bedraad aansluiten op je telefoon via de aux-ingang. Koppel de speaker vervolgens aan de Polaroid Music App en bedien hem eenvoudig via je telefoon. Kortom, de Polaroid P4 Music Player is een krachtige speaker met een geweldig geluid en veel comfort.

Pluspunten
 • Dankzij het draaghandvat neem je de speaker eenvoudig overal mee naartoe

  .

  --> Dankzij het draaghandvat kun je de speaker eenvoudig overal meenemen. Via NFC koppel je snel een smartphone aan de bluetooth speaker

  .

  --> Met behulp van NFC kun je je smartphone snel koppelen aan de bluetooth speaker. Sluit de speaker via de aux ingang aan op je smartphone wanneer de accu leeg is

  .

  --> Sluit de speaker via de aux-ingang aan op je smartphone wanneer de accu leeg is.

Minpunten
 • De speaker is niet waterdicht, waardoor je hem niet meeneemt naar het strand of zwembad.

Veelgestelde vragen Polaroid 9094

De Polaroid 9094 is 2,68 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Polaroid 9094 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit.