1. Polaroid
  2. Polaroid P3 Music Player – Zwart & Wit.

Polaroid P3 Music Player - Zwart & Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Polaroid 9089 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Polaroid 9089 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Polaroid 9089 draadloze speaker.

SpecificatiesPolaroid 9089
Merk Polaroid
Fabrikantcode 9089
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,48 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Polaroid 9089

De Polaroid P3 Music Player is een krachtige bluetooth speaker met een stijlvol design. De combinatie van zwart en wit zorgt voor een unieke uitstraling. Je luistert er makkelijk naar je favoriete muziek dankzij de NFC tag. Met één simpele aanraking verbind je de speaker met je smartphone. Ook kun je de speaker koppelen met je telefoon via de Polaroid Music App. Geniet 15 uur lang van een heldere klank met een volgeladen batterij. Als de batterij toch leeg is, sluit je de speaker aan op je telefoon via de aux ingang. Neem de speaker overal mee naartoe met het handvat. De Polaroid P3 Music Player is een ideale manier om je muziek mee te nemen.

Pluspunten
  • Dankzij het draaghandvat kun je de speaker gemakkelijk overal meenemen. Via NFC kun je je smartphone snel met de bluetooth speaker verbinden

    .

    Sluit de speaker als de accu leeg is aan op je smartphone via de aux ingang.

Minpunten
  • De speaker is niet waterdicht, waardoor je hem niet meeneemt naar het strand of zwembad.

Veelgestelde vragen Polaroid 9089

De Polaroid 9089 is 1,48 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Polaroid 9089 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Polaroid P3 Music Player - Zwart & Wit.