1. Polaroid
 2. Polaroid P3 Music Player – Blauw & Wit.

Polaroid P3 Music Player - Blauw & Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Polaroid 9092 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Polaroid 9092 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Polaroid 9092 draadloze speaker.

SpecificatiesPolaroid 9092
Merk Polaroid
Fabrikantcode 9092
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,48 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Polaroid 9092

De Polaroid P3 Music Player is de perfecte combinatie van stijl en geluid. Met zijn retro uiterlijk en moderne geluidskwaliteit zal deze bluetooth speaker je naar een andere wereld brengen. De P3 Music Player is eenvoudig te gebruiken. Koppel de speaker eenvoudig met je smartphone dankzij de NFC tag. Je hoeft alleen maar de NFC tag van je smartphone tegen het NFC logo op de speaker te houden en de 2 apparaten maken automatisch contact. Je kunt ook genieten van muziek op afstand door de speaker te koppelen met de Polaroid Music App. Zo kun je muziek bedienen en afspelen vanuit je luie stoel. De P3 Music Player heeft ook een handig handvat waarmee je de speaker gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kunt de speaker meenemen naar elke locatie en genieten van je favoriete muziek. Maak je geen zorgen over lege batterijen, want de speaker gaat maar liefst 15 uur mee met een volgeladen batterij. Als de batterij toch leeg is, sluit je de speaker eenvoudig aan op je telefoon via de aux ingang. De P3 Music Player is verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en wit. Kies de kleur die het beste bij je past en geniet van de heldere klanken van je favoriete muziek.

Pluspunten
 • Dankzij het draaghandvat kun je de speaker gemakkelijk overal meenemen

  .

  Met behulp van NFC koppel je je smartphone snel aan de bluetooth speaker

  .

  Sluit de speaker via de aux-aansluiting aan op je smartphone wanneer de accu leeg is.

Minpunten
 • De speaker is niet waterdicht, dus je mag hem niet meenemen naar het strand of het zwembad.

Veelgestelde vragen Polaroid 9092

De Polaroid 9092 is 1,48 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Polaroid 9092 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Polaroid P3 Music Player - Blauw & Wit.