1. Polaroid
  2. Polaroid P1 Music Player – Zwart & Wit.

Polaroid P1 Music Player - Zwart & Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Polaroid 9079 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Polaroid 9079 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Polaroid 9079 draadloze speaker.

SpecificatiesPolaroid 9079
Merk Polaroid
Fabrikantcode 9079
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Polaroid 9079

De Polaroid P1 Music Player is een stijlvolle bluetooth speaker die je overal mee naartoe neemt. Het ontwerp is zwart en wit, waardoor de speaker een mooi contrast geeft. Het geluid is krachtig en heeft een goede bas, zodat je muziek luistert zoals het bedoeld is. Met de ingebouwde microfoon kun je handsfree bellen of een spraakopdracht geven aan jouw favoriete virtuele assistent. De P1 Music Player heeft een batterijduur van 10 uur, waardoor je de hele dag kunt genieten van muziek. Het geavanceerde circuit ontwerp zorgt ervoor dat de speaker geen stoorzenders heeft. Als je de speaker niet gebruikt, schakelt hij automatisch in de slaapstand. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onnodig stroomverbruik. Geniet van krachtig geluid met de Polaroid P1 Music Player.

Pluspunten
  • Door het compacte formaat kun je deze speaker gemakkelijk in je tas meenemen. Met NFC koppel je gemakkelijk je smartphone aan de bluetooth speaker. Door het waterbestendige ontwerp is de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • Wanneer de batterij leeg is, luister je niet verder via een audiodraad.

Veelgestelde vragen Polaroid 9079

De Polaroid 9079 is 0,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Polaroid 9079 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Polaroid P1 Music Player - Zwart & Wit.