1. Polaroid
  2. Polaroid P2 Music Player – Rood & Wit.

Polaroid P2 Music Player - Rood & Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Polaroid 9086 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Polaroid 9086 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Polaroid 9086 draadloze speaker.

SpecificatiesPolaroid 9086
Merk Polaroid
Fabrikantcode 9086
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,66 kg
Kleur Rood

Omschrijving van de Polaroid 9086

De Polaroid P2 Music Player in het rode en witte design is de perfecte oplossing om overal van muziek te genieten. Met maar 22 cm breed en 9 cm hoog is deze bluetooth speaker gemakkelijk mee te nemen in je tas. Je bevestigt het handvat gemakkelijk aan je pols en je hebt altijd je favoriete muziek bij je. Koppel eenvoudig je smartphone aan de speaker met NFC technologie. Als je de NFC tag van je telefoon tegen het NFC logo op de speaker houdt, maken de apparaten automatisch verbinding met elkaar. Wil je meer volume? Koppel dan eenvoudig draadloos een andere P2 Music Player aan de speaker. Geniet van verschillende radiozenders en stel je eigen afspeellijsten samen met de Polaroid Music app. Deze speaker is het ideale apparaat om overal mee naartoe te nemen en je omgeving te vullen met de lekkerste deuntjes.

Pluspunten
  • Dankzij het draaghandvat kun je de speaker makkelijk overal meenemen. Met behulp van NFC koppel je je smartphone snel aan de bluetooth speaker. Je koppelt de speaker aan een andere Polaroid P2 speaker om het volume te verhogen.

Minpunten
  • De speaker is niet waterdicht, dus je kunt hem niet meenemen naar het strand of het zwembad.

Veelgestelde vragen Polaroid 9086

De Polaroid 9086 is 0,66 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Polaroid 9086 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Polaroid P2 Music Player - Rood & Wit.