1. Marshall
 2. Marshall Woburn II Zwart.

Marshall Woburn II Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Marshall 184528 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Marshall 184528 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Marshall 184528 draadloze speaker.

SpecificatiesMarshall 184528
Merk Marshall
Fabrikantcode 184528
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 7,9 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Marshall 184528

De Marshall Woburn II Zwart is een krachtige speaker met een grote sound. Het grote formaat van de speaker heeft een vermogen van 240 Watt, waarmee je ruimtes van middelgrote tot grote afmetingen zal vullen met een krachtige geluidservaring. De Marshall Woburn II Zwart heeft een draadloze Bluetooth verbinding, waarmee je muziek vanaf je smartphone of streamingdiensten kunt afspelen. Bovendien is het ook mogelijk om twee smartphones tegelijkertijd aan te sluiten om de muziek te bedienen. Verder heeft de speaker ook een 3,5mm aux kabel ingang, waarmee je muziek vanaf een apparaat zonder Bluetooth verbinding kunt afspelen. Met de Marshall Woburn II Zwart haal je een krachtige speaker in huis met een grote sound en veel flexibiliteit. Je kunt er muziek vanaf streamingdiensten of vanaf je eigen afspeellijsten afspelen. Ook het bedienen van de muziek gaat eenvoudig via de Marshall app. Zo kun je samen met een ander de muziek bedienen en de perfecte sfeer creëren.

Pluspunten
 • Apparaten zonder Bluetooth verbinding sluit je aan via de aux ingang

  .

  -> Apparaten zonder Bluetooth verbinding sluit je aan via de aux-ingang. Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker

  .

  -> Je regelt de bas, treble en het volume eenvoudig met de draaiknoppen op de speaker. De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas

  .

  -> De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige basweergave.

Minpunten
 • Er ontbreekt een accu, waardoor je de speaker niet buiten kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen Marshall 184528

De Marshall 184528 is 7,9 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Marshall 184528 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Marshall Woburn II Zwart.