1. Marshall
  2. Marshall Uxbridge Alexa Wit.

Marshall Uxbridge Alexa Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Marshall 188855 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Marshall 188855 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Marshall 188855 draadloze speaker.

SpecificatiesMarshall 188855
Merk Marshall
Fabrikantcode 188855
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,39 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Marshall 188855

Met de Marshall Uxbridge Alexa Wit geniet je optimaal van je favoriete nummers. De speaker is voorzien van Amazon Alexa waarmee je spraakopdrachten kunt geven. Zo vraag je aan Alexa het volume aan te passen of een nummer over te slaan. Daarnaast kun je twee speakers koppelen met elkaar via de Amazon Echo app waardoor je stereo geluid krijgt. Hierdoor komt het geluid van zowel links als rechts. Verder is het mogelijk om via de app of knoppen op de speaker de geluidsinstellingen van de luidspreker aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om extra bass of treble toe te voegen en het geluid aan te passen op wat je luistert. Met de Marshall Uxbridge Alexa Wit beleef je een optimale muziekbeleving.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Amazon Alexa kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten. Verbind via wifi twee speakers met elkaar en krijg stereo geluidsweergave. Je kunt de geluidsinstellingen van de speaker aanpassen met de knoppen aan de bovenkant van de speaker of met de Marshall Voice App.

Minpunten
  • De luidspreker kan alleen met spraakgestuurd door Amazon Alexa bediend worden

    .

    Als je gebruik maakt van Google Home, kies je voor de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant.

Veelgestelde vragen Marshall 188855

De Marshall 188855 is 1,39 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Marshall 188855 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Marshall Uxbridge Alexa Wit.