1. Marshall
  2. Marshall Uxbridge Google Voice Assistant Zwart.

Marshall Uxbridge Google Voice Assistant Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Marshall 1005230 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Marshall 1005230 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Marshall 1005230 draadloze speaker.

SpecificatiesMarshall 1005230
Merk Marshall
Fabrikantcode 1005230
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,39 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Marshall 1005230

De Marshall Uxbridge Google Voice Assistant biedt jou de mogelijkheid om jouw muziekervaring naar een hoger niveau te tillen. Stuur stemcommando's naar de speaker, terwijl je naar je favoriete nummers luistert. Via de Google Home app koppel je meerdere speakers aan elkaar, waardoor je een stereo of multiroom opstelling kunt creëren. Met de knoppen op de bovenkant van de speaker kun je het geluid naar jouw smaak aanpassen. Je kunt ook profiteren van de ingebouwde Google Chromecast. Hiermee kun je draadloos genieten van je muziek en streamingdiensten. Daarnaast kan je Google Assistant gebruiken om het geluid te pauzeren, het volume aan te passen of om naar je agenda of de huidige weersverwachting te vragen. De Marshall Uxbridge Google Voice Assistant in zwart is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een unieke muziekervaring.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistent stuur je de luidspreker met spraakopdrachten aan. Verbind twee luidsprekers via WiFi en creëer een stereogeluid. Met de ingebouwde Google Chromecast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen merkus-gerelateerde app voor een eenvoudige bediening.

Veelgestelde vragen Marshall 1005230

De Marshall 1005230 is 1,39 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Marshall 1005230 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Marshall Uxbridge Google Voice Assistant Zwart.