1. Marshall
  2. Marshall Uxbridge Alexa Zwart.

Marshall Uxbridge Alexa Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Marshall 188853 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Marshall 188853 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Marshall 188853 draadloze speaker.

SpecificatiesMarshall 188853
Merk Marshall
Fabrikantcode 188853
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,39 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Marshall 188853

Met de Marshall Uxbridge Alexa geniet je optimaal van je favoriete nummers. Deze speaker is voorzien van Amazon Alexa waarmee je spraakopdrachten geeft. Zo stel je gemakkelijk het volume in, sla je nummers over of stel je een timer in. Wil je nog meer genieten van je muziek? Koppel dan twee Marshall Uxbridge Alexa speakers aan elkaar via de Amazon Echo app voor een stereogeluid. Hierdoor krijg je een optimaal geluid van zowel links als rechts. Wil je het geluid nog aanpassen? Verander dan de instellingen via de app of met de knoppen op de luidspreker. Zo stel je eenvoudig het geluid in naar wat je wilt luisteren. Of je nu meer bass of treble wilt, het is allemaal mogelijk met de Marshall Uxbridge Alexa.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Amazon Alexa kun je de speaker besturen met behulp van spraakopdrachten. Verbinding maken via wifi tussen 2 speakers en het creëren van een stero geluidsweergave. Je kunt de geluidsinstellingen van de speaker aanpassen met de knoppen aan de bovenkant van de speaker of via de Marshall stemapp.

Minpunten
  • De speaker is alleen spraakgestuurd te bedienen via Amazon Alexa, als je kiest voor Google Home, dan kies je voor de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant.

Veelgestelde vragen Marshall 188853

De Marshall 188853 is 1,39 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Marshall 188853 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Marshall Uxbridge Alexa Zwart.