1. Marshall
 2. Marshall Uxbridge Google Voice Assistant Wit.

Marshall Uxbridge Google Voice Assistant Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Marshall 1005427 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Marshall 1005427 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Marshall 1005427 draadloze speaker.

SpecificatiesMarshall 1005427
Merk Marshall
Fabrikantcode 1005427
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,39 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Marshall 1005427

Met de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant geniet je van een complete audiovisuele ervaring. Dankzij de Google Voice Assistant luister je naar je favoriete nummers met één stemcommando. Je kunt ook opvragen welke agenda je hebt, of de weersverwachting voor de dag. Daarnaast biedt de Marshall Uxbridge Google Voice Assistant eenvoudig multiroom of stereo-opstellingen. Dankzij de ingebouwde Google Chromecast stream je draadloos van je favoriete muziek en streamingdiensten. Je kunt het geluid ook aanpassen met de knoppen op de bovenkant. De Marshall Uxbridge Google Voice Assistant zorgt voor de ultieme audiovisuele ervaring.

Pluspunten
 • Met de ingebouwde Google Assistant kun je de luidspreker bedienen met spraakopdrachten

  .

  Verbind twee speakers via wifi met elkaar en geniet van stereogeluid

  .

  Met de ingebouwde Google Chromecast kun je draadloos naar muziek luisteren en streamingdiensten gebruiken.

Minpunten
 • De luidspreker heeft geen merkgerelateerde app voor een eenvoudige bediening.

Veelgestelde vragen Marshall 1005427

De Marshall 1005427 is 1,39 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Marshall 1005427 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Marshall Uxbridge Google Voice Assistant Wit.