1. KEF
 2. KEF LSX Wireless Stereo Systeem Zwart.

KEF LSX Wireless Stereo Systeem Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de KEF SP3994BX draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de KEF SP3994BX draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de KEF SP3994BX draadloze speaker.

SpecificatiesKEF SP3994BX
Merk KEF
Fabrikantcode SP3994BX
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3,6 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de KEF SP3994BX

Met de KEF LSX Wireless Stereo Systeem zwart haal je een systeem met twee luidsprekers in huis die een uitgebreide audiokwaliteit leveren. De Uni-Q driver zorgt ervoor dat het geluid helder en gedetailleerd is. Verbind de speakers gemakkelijk met netstroom en met je smartphone of tablet via bluetooth, Apple AirPlay 2 of wifi. Wil je het geluid van je tv upgraden? Sluit dan de luidsprekers aan via een optische kabel. Hierdoor geniet je van een veel betere geluidservaring tijdens je favoriete films en series. Wil je het geluid nog wat krachtiger maken? Sluit dan een subwoofer aan, zodat elk geluid nog krachtiger aankomt. Geniet van de uitgebreide sound van de KEF LSX Wireless Stereo Systeem zwart!

Pluspunten
 • Dankzij de Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd

  .

  Met behulp van bluetooth en wifi kun je de speakers draadloos verbinden met je telefoon

  .

  Verbind een subwoofer voor een extra diepe basweergave.

Minpunten
 • Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de luidsprekers.

Veelgestelde vragen KEF SP3994BX

De KEF SP3994BX is 3,6 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de KEF SP3994BX zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor KEF LSX Wireless Stereo Systeem Zwart.