1. KEF
  2. KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar).

KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar).

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de KEF SP4025HA draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de KEF SP4025HA draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de KEF SP4025HA draadloze speaker.

SpecificatiesKEF SP4025HA
Merk KEF
Fabrikantcode SP4025HA
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 20,1 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de KEF SP4025HA

Met de KEF LS50 Wireless II heb je een krachtige muziekervaring in huis. Deze speakers zijn gemaakt van een hoogwaardige polymeer behuizing, waardoor de klanken meer gebalanceerd weergegeven worden. Bovendien zijn de speakers voorzien van een mooi grijs design. De KEF LS50 Wireless II is compatibel met verschillende streamingdiensten, waaronder Spotify, Tidal en Qobuz. Hiermee luister je makkelijk naar je favoriete nummers. Verder is deze speaker uitgerust met een stroomvoorziening die de kracht van je muziek optimaliseert, waardoor je optimaal kunt genieten van je muziek. Bovendien zijn de speakers voorzien van een ingebouwde digitale processor, waardoor je een nauwkeurig geluid krijgt. Kortom, met de KEF LS50 Wireless II Grijs maak je je muziekervaring compleet!

Pluspunten
  • Geniet van een hi-fi geluidsweergave zonder randapparatuur. De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik.

Minpunten
  • Omdat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de speakers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

Veelgestelde vragen KEF SP4025HA

De KEF SP4025HA is 20,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de KEF SP4025HA zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor KEF LS50 Wireless II Grijs (per paar).