1. KEF
  2. KEF LSX II Creme.

KEF LSX II Creme.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de KEF SP4041DA draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de KEF SP4041DA draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de KEF SP4041DA draadloze speaker.

SpecificatiesKEF SP4041DA
Merk KEF
Fabrikantcode SP4041DA
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 7,2 kg
Kleur Crème

Omschrijving van de KEF SP4041DA

De KEF LSX II in crème is een elegante verschijning in je interieur. Deze kleurcombinatie met het houten design maakt deze speakers tot een stijlvol geheel. De speakers geven een warm geluid, wat de muziek verrijkt en je helemaal meeneemt in de ervaring. Je creëert een ruimtelijk geluid met deze speakers dankzij de 11e generatie Uni-Q driver. Deze technologie zorgt ervoor dat de speakers gelijktijdig luisteraars in een ruimte kunnen bedienen. Ook de weergave van laagste tonen wordt verbeterd met deze driver. Zo hoef je geen compromissen te sluiten als je een helder en gedetailleerd geluid wilt.

Pluspunten
  • Dankzij de 11e generatie Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. Met de HDMI en USB C aansluitingen kun je de speakers ook aansluiten op je televisie, laptop of pc. Met wifi, bluetooth, Apple AirPlay 2 en Google Chromecast stream je alles draadloos vanaf je smartphone.

Minpunten
  • Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de luidsprekers.

Veelgestelde vragen KEF SP4041DA

De KEF SP4041DA is 7,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de KEF SP4041DA zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor KEF LSX II Creme.