1. KEF
  2. KEF LSX II Zwart.

KEF LSX II Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de KEF SP4041BA draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de KEF SP4041BA draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de KEF SP4041BA draadloze speaker.

SpecificatiesKEF SP4041BA
Merk KEF
Fabrikantcode SP4041BA
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 7,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de KEF SP4041BA

De KEF LSX II Zwart biedt een unieke combinatie van stijl en prestaties. De speakers maken gebruik van de 11e generatie Uni-Q driver die een helder en gedetailleerd geluid produceert. Je profiteert van een hoogwaardige audioprestatie, zowel bij het luisteren naar muziek als bij het kijken van films en series. De speakers zijn ook eenvoudig aan te sluiten op je tv via de hdmi aansluiting. Zo kan je ook vanuit de woonkamer genieten van een hoge geluidskwaliteit. Verder zijn de KEF LSX II Zwart speakers eenvoudig te bedienen via wifi bluetooth, Apple AirPlay 2 en Google Chromecast. Je streamt zo moeiteloos je favoriete muziek, films en series vanaf je smartphone. De speakers zijn daarnaast gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een stijlvol design, waardoor ze een mooie toevoeging zijn aan je thuiswerkplek of woonkamer.

Pluspunten
  • Dankzij de 11e generatie Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. Je kunt de speakers met hdmi- en usb C-aansluiting ook aansluiten op je televisie, laptop of pc. Via wifi, bluetooth, Apple AirPlay 2 en Google Chromecast stream je alles draadloos vanaf je smartphone.

Minpunten
  • Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de luidsprekers.

Veelgestelde vragen KEF SP4041BA

De KEF SP4041BA is 7,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de KEF SP4041BA zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor KEF LSX II Zwart.