1. KEF
  2. KEF LSX II Wit.

KEF LSX II Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de KEF SP4041AA draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de KEF SP4041AA draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de KEF SP4041AA draadloze speaker.

SpecificatiesKEF SP4041AA
Merk KEF
Fabrikantcode SP4041AA
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 7,2 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de KEF SP4041AA

De KEF LSX II is een veelzijdige en stijlvolle speaker die perfect past bij elke stijl. De witgekleurde finish zorgt voor een moderne, elegante look en voegt er een stijlvolle touch aan toe. Deze speakers zijn klein, maar hebben een bijzonder groots geluid. Dankzij de 11e generatie Uni-Q driver produceren ze een zuiver en gedetailleerd geluid, perfect voor het luisteren naar muziek in hoge kwaliteit. Met de KEF LSX II hoef je nooit meer te kiezen tussen kwaliteit en gemak. Het apparaat heeft een handige hdmi-aansluiting waarmee je de speakers makkelijk koppelt aan je laptop of computer, maar ook aan je tv. Stream draadloos via wifi bluetooth, Apple AirPlay 2 of Google Chromecast vanaf je smartphone of tablet en geniet van het hoge kwaliteit geluid tijdens het kijken van films en series.

Pluspunten
  • Dankzij de 11e generatie Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. Je kunt de speakers ook aansluiten via een HDMI en USB-C aansluiting op je televisie, laptop of pc. Stream alles draadloos vanaf je smartphone via wifi, bluetooth, Apple AirPlay 2 en Google Chromecast.

Minpunten
  • Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de luidsprekers.

Veelgestelde vragen KEF SP4041AA

De KEF SP4041AA is 7,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de KEF SP4041AA zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor KEF LSX II Wit.