1. Google Nest
  2. Google Nest Audio Charcoal Duo Pack.

Google Nest Audio Charcoal Duo Pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker.

SpecificatiesGoogle Nest GA01586-EU
Merk Google Nest
Fabrikantcode GA01586-EU
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Google Nest GA01586-EU

Met dit Google Nest Audio pakket van twee speakers luister je draadloos naar je favoriete muziek. De speakers zijn voorzien van netstroom en maken verbinding via wifi of bluetooth met je smartphone of tablet. Met de verbeterde geluidskwaliteit kun je de speakers in grotere ruimtes gebruiken. Koppel de speakers aan elkaar of aan andere Google speakers, zoals de Nest Mini of Nest Hub, en luister in verschillende kamers tegelijkertijd naar je favoriete muziek. Bedien de speakers met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant. Zo pas je het volume aan of pauzeer je muziek, maar bedien je ook slimme lampen of andere koppelbare apparaten. Vraag de Google Assistant naar het weer, de afspraken in je agenda of vraag om muziek te spelen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van dit Google Nest Audio pakket.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistent stuur je de luidsprekers aan via spraakopdrachten. De luidsprekers onderscheiden maximaal 6 stemmen, waardoor je er met meerdere personen gebruik van kan maken. Met extra Google Nest luidsprekers creëer je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Minpunten
  • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Google Nest GA01586-EU

De Google Nest GA01586-EU is 1,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Google Nest GA01586-EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Google Nest Audio Charcoal Duo Pack.