1. Google Nest
  2. Google Nest Audio Charcoal 3-Pack.

Google Nest Audio Charcoal 3-Pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker.

SpecificatiesGoogle Nest GA01586-EU
Merk Google Nest
Fabrikantcode GA01586-EU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Google Nest GA01586-EU

Google Nest Audio Charcoal 3-Pack is een handig pakket waarmee je draadloos naar muziek luistert of je slimme huis bedient. Deze speakers werken op netstroom en maken gebruik van wifi of bluetooth om verbinding te maken met je smartphone of tablet. Met het verbeterde geluid kun je de speakers in grotere ruimtes gebruiken zonder dat je geluidskwaliteit verliest. Hierdoor kun je de speakers koppelen aan elkaar of aan andere Google speakers, zodat je in meerdere kamers tegelijkertijd naar muziek kunt luisteren. Ook kun je gebruik maken van de ingebouwde Google Assistant om de speakers met je stem te bedienen. Je pas het volume aan, stop je muziek of bedien je slimme apparaten zoals lampen of thermostaten. Vraag bovendien informatie op over het weer of de afspraken in je agenda.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speakers aan via spraakopdrachten

    .

    De speakers kunnen maximaal 6 verschillende stemmen onderscheiden, waardoor je er samen met meerdere personen gebruik van maakt. Met extra Google Nest speakers kun je eenvoudig een multiroom-opstelling maken en muziek door het hele huis streamen.

Minpunten
  • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Google Nest GA01586-EU

De Google Nest GA01586-EU is 1,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Google Nest GA01586-EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Google Nest Audio Charcoal 3-Pack.