1. Google Nest
 2. Google Nest Audio Chalk Duo Pack.

Google Nest Audio Chalk Duo Pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Google Nest GA01420-EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Google Nest GA01420-EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Google Nest GA01420-EU draadloze speaker.

SpecificatiesGoogle Nest GA01420-EU
Merk Google Nest
Fabrikantcode GA01420-EU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,2 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Google Nest GA01420-EU

Met de Google Nest Audio Chalk Duo Pack luister je overal in huis naar je favoriete muziek. Deze speakers maken verbinding met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth. Voor een nog betere geluidservaring kun je de speakers ook aan elkaar koppelen of aan andere Google speakers zoals de Nest Mini of Nest Hub. Zo luister je met meerdere personen tegelijk naar dezelfde muziek in verschillende kamers. Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de speakers eenvoudig met je stem. Zo pas je het volume aan of pauzeer je muziek maar kun je ook de slimme lampen of andere appartuur bedienen. Daarnaast kun je de Google Assistant vragen naar het weer of al je afspraken in je agenda. Geniet met deze speakers overal in huis van een helder geluid en een ongeëvenaarde luisterervaring!

Pluspunten
 • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speakers aan met spraakopdrachten

  .

  De speakers herkennen maximaal 6 stemmen, waardoor je het met meerdere mensen tegelijk kunt gebruiken

  .

  Met extra Google Nest speakers maak je eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Minpunten
 • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Google Nest GA01420-EU

De Google Nest GA01420-EU is 1,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Google Nest GA01420-EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Google Nest Audio Chalk Duo Pack.