1. Google Nest
  2. Google Nest Audio Charcoal.

Google Nest Audio Charcoal.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Google Nest GA01586-EU draadloze speaker.

SpecificatiesGoogle Nest GA01586-EU
Merk Google Nest
Fabrikantcode GA01586-EU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,2 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Google Nest GA01586-EU

De Google Nest Audio Charcoal is een krachtige en compacte speaker met verbeterde geluidskwaliteit. De speaker is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij zeer stevig is. Met de speaker luister je draadloos naar muziek, maak je verbinding met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth en bedien je jouw slimme huis met je stem dankzij de ingebouwde Google Assistant. Door de verbeterde geluidskwaliteit is de speaker geschikt voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes. Koppel de speaker aan andere Google speakers en luister tegelijkertijd naar je favoriete muziek in verschillende ruimtes. Daarnaast pas je makkelijk het volume aan en vraag je de Google Assistant naar het weer of de afspraken in je agenda. Geniet van de krachtige en heldere geluiden in jouw thuis met de Google Nest Audio Charcoal.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten. De speaker onderscheidt maximaal 6 stemmen, waarmee meerdere personen het apparaat kunnen gebruiken. Met extra Google Nest speakers kun je eenvoudig een multiroom opstelling maken en muziek door je hele huis streamen.

Minpunten
  • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Google Nest GA01586-EU

De Google Nest GA01586-EU is 1,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Google Nest GA01586-EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Google Nest Audio Charcoal.