1. Google Nest
  2. Google Nest Audio Chalk 3-Pack.

Google Nest Audio Chalk 3-Pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Google Nest GA01420-EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Google Nest GA01420-EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Google Nest GA01420-EU draadloze speaker.

SpecificatiesGoogle Nest GA01420-EU
Merk Google Nest
Fabrikantcode GA01420-EU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,2 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Google Nest GA01420-EU

Met dit Google Nest Audio pakket van 3 speakers maak je je huis slim. De speakers zijn stijlvol afgewerkt in de kleur Chalk en geven een helder en krachtig geluid. Je verbindt ze draadloos met je smartphone of tablet via wifi of bluetooth en je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen. Zo luister je in verschillende kamers naar je favoriete muziek, zonder dat je kabels hoeft aan te sluiten. De ingebouwde Google Assistant bedien je met je stem. Zo pas je gemakkelijk het volume aan, pauzeer je muziek of bedien je de slimme lampen of andere koppelbare apparaten. Ook kun je de Google Assistant vragen naar het weer of de afspraken in je agenda. De verbeterde geluidskwaliteit maakt deze speakers ook geschikt voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes. Daarnaast hebben de speakers een lange batterijduur, waardoor je er langer van kunt genieten.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Google Assistent kun je de speakers bedienen met stemopdrachten. De speakers kunnen maximaal 6 stemmen onderscheiden, wat het makkelijk maakt om met meerdere personen tegelijkertijd te gebruiken. Met extra Google Nest speakers kun je eenvoudig een multiroom opstelling maken en muziek door het hele huis streamen.

Minpunten
  • Je hebt een Google-account nodig om gebruik te maken van functies zoals agenda-beheer.

Veelgestelde vragen Google Nest GA01420-EU

De Google Nest GA01420-EU is 1,2 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Google Nest GA01420-EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Google Nest Audio Chalk 3-Pack.