1. BlueBuilt
  2. Sonos One Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

Sonos One Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de BlueBuilt BBSSW22B draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de BlueBuilt BBSSW22B draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de BlueBuilt BBSSW22B draadloze speaker.

SpecificatiesBlueBuilt BBSSW22B
Merk BlueBuilt
Fabrikantcode BBSSW22B
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 0,66 g
Kleur Zwart

Omschrijving van de BlueBuilt BBSSW22B

Met de Sonos One Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack creëer je eenvoudig stereogeluid of een multiroom opstelling. Je verbindt beide speakers met je wifi netwerk en plaatst ze in de gewenste ruimtes. De meegeleverde muurbeugels zorgen dat de speakers op luisterhoogte hangen zodat je optimaal geluid geniet. Met de spraakassistent of de Sonos app regel je de muziek in meerdere ruimtes of je kiest per ruimte welk nummer daar afspeelt. Heb je geen smartphone bij de hand? Geen probleem, met de touchbediening op de speaker regel je de muziek zonder je smartphone te gebruiken. Stream muziek vanaf streamingdiensten zoals Spotify en Deezer of kies voor je eigen afspeellijsten. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Controleer dus altijd dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Geniet van de vele mogelijkheden die de Sonos One Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack biedt en ervaar het prachtige geluid!

Pluspunten
  • Met de meegeleverde muurbeugels hang je de speakers op luisterhoogte. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan met behulp van spraakopdrachten. Dankzij de 2 speakers creëer je een stereopaar of multiroom systeem.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen bluetooth-ondersteuning.

Veelgestelde vragen BlueBuilt BBSSW22B

De BlueBuilt BBSSW22B is 0,66 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de BlueBuilt BBSSW22B zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Sonos One Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack.