1. BlueBuilt
  2. Sonos One SL Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

Sonos One SL Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de BlueBuilt BBSSW22B draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de BlueBuilt BBSSW22B draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de BlueBuilt BBSSW22B draadloze speaker.

SpecificatiesBlueBuilt BBSSW22B
Merk BlueBuilt
Fabrikantcode BBSSW22B
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 0,66 g
Kleur Zwart

Omschrijving van de BlueBuilt BBSSW22B

Met de Sonos One SL Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack creëer je een draadloos Sonos geluidssysteem waarmee je films, series en muziek draadloos streamt. Deze twee wifi speakers vormen een stereopaar, waardoor je een geluid hoort dat zowel links als rechts waarneemt. De verstelbare speakers hang je stevig aan de muur met de meegeleverde muurbeugels, voor het beste geluidsresultaat. Je plaatst de speakers in verschillende ruimtes om zo een multiroom systeem te creëren. Streamen doe je draadloos via wifi of AirPlay 2. Met AirPlay compatibele iOS apps, werkt het streamen naadloos met je Sonos systeem. Let bij het aanschaffen van een Sonos product altijd op dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd, omdat Sonos producten niet werken via het 5GHZ netwerk. Geniet van je films, series en muziek met de Sonos One SL Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack!

Pluspunten
  • Met de meegeleverde muurbeugels hang je de speakers op luisterhoogte. Met de bijgeleverde muurbeugels kun je de speakers op luisterhoogte hangen. Dankzij de 2 speakers creëer je een stereopaar of multiroom systeem. Met de twee speakers creëer je een stereo- of multiroom systeem. Je streamt draadloos muziek via wifi of AirPlay 2. Je streamt draadloos muziek via Wifi of AirPlay 2.

Minpunten
  • De One SL heeft geen ingebouwde spraakassistent, waardoor je hem met een andere Sonos-luidspreker moet koppelen als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen BlueBuilt BBSSW22B

De BlueBuilt BBSSW22B is 0,66 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de BlueBuilt BBSSW22B zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Sonos One SL Zwart + BlueBuilt muurbeugel Duopack.