1. BlueBuilt
  2. Sonos One Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

Sonos One Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de BlueBuilt BBSSW22W draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de BlueBuilt BBSSW22W draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de BlueBuilt BBSSW22W draadloze speaker.

SpecificatiesBlueBuilt BBSSW22W
Merk BlueBuilt
Fabrikantcode BBSSW22W
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 0,66 g
Kleur Wit

Omschrijving van de BlueBuilt BBSSW22W

De Sonos One Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack is een ideale manier om je huis muzikaal aan te kleden. Met de 2 speakers creëer je een fantastisch stereogeluid en een multiroom opstelling. De speakers zijn gemakkelijk te verbinden met je wifi netwerk, waarna je ze in verschillende ruimtes neerzet of ophangt met de meegeleverde muurbeugels. Op deze manier luister je altijd naar optimaal geluid. Met de ingebouwde spraakassistent of de Sonos app bedien je de speakers eenvoudig met je stem of je smartphone. Je kunt kiezen voor streamingdiensten zoals Spotify of Deezer of je eigen afspeellijsten. Ook als je geen smartphone bij de hand hebt, regel je de muziek met de touchbediening op de speaker. Let op: de speakers werken alleen met een wifi netwerk op 2.4GHZ, niet op 5GHZ.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde muurbeugels hang je de speakers op luisterhoogte. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten. Dankzij de 2 speakers creëer je een stereopaar of multiroom systeem.

Minpunten
  • De speakers hebben geen Bluetooth-ondersteuning.

Veelgestelde vragen BlueBuilt BBSSW22W

De BlueBuilt BBSSW22W is 0,66 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de BlueBuilt BBSSW22W zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Sonos One Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack.