1. BlueBuilt
  2. Sonos One SL Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

Sonos One SL Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de BlueBuilt BBSSW22W draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de BlueBuilt BBSSW22W draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de BlueBuilt BBSSW22W draadloze speaker.

SpecificatiesBlueBuilt BBSSW22W
Merk BlueBuilt
Fabrikantcode BBSSW22W
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 0,66 g
Kleur Wit

Omschrijving van de BlueBuilt BBSSW22W

Met de Sonos One Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack creëer je een subliem geluidssysteem. Door de speakers aan de muur te monteren, staan ze op luisterhoogte en hoef je niet meer te draaien op je stoel om het geluid optimaal te ervaren. De speakers vormen een stereopaar, waardoor je zowel links als rechts geluid waarneemt. Dankzij de draadloze streaming via wifi of AirPlay 2 speel je muziek, films en series af op de Sonos One speakers. Je kunt ook verschillende Sonos producten in verschillende ruimtes plaatsen zodat je een multiroom systeem creëert. Let er wel op dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk geïnstalleerd moet zijn. AirPlay compatibele iOS apps werken naadloos met de Sonos One. Zo geniet je thuis van een ongekende audio-ervaring.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde muurbeugels hang je de speakers op de streamhoogte. Dankzij de 2 speakers maak je een stereopaar of multiroom systeem. Je streamt muziek draadloos via Wifi of AirPlay 2.

Minpunten
  • De One SL heeft geen ingebouwde spraakassistent, waardoor je hem moet verbinden met een andere Sonos speaker als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen BlueBuilt BBSSW22W

De BlueBuilt BBSSW22W is 0,66 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de BlueBuilt BBSSW22W zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Sonos One SL Wit + BlueBuilt muurbeugel Duopack.