1. House of Marley
  2. House of Marley Get Together Zwart.

House of Marley Get Together Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de House of Marley 700287 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de House of Marley 700287 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de House of Marley 700287 draadloze speaker.

SpecificatiesHouse of Marley 700287
Merk House of Marley
Fabrikantcode 700287
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,5 kg
Kleur Bruin, Zwart

Omschrijving van de House of Marley 700287

Met de House of Marley Get Together zet je een muzikale oase in je huis. De speaker heeft dubbele 75mm woofers en 25mm tweeters, waardoor je een krachtig geluid met veel diepte krijgt. Je kunt het volume aanpassen zonder je smartphone te gebruiken. Aan de bovenkant van het apparaat zitten knoppen waarmee je het volume en de verbinding gemakkelijk kunt regelen. De House of Marley Get Together is gemaakt van het speciale REWIND materiaal. Het bestaat uit bamboe, hennep, organisch katoen en gerecyclede plastic flessen. Zo ben je bewust bezig met het milieu en toon je jouw respect voor de natuur. Of je nu thuis bent of op de camping, deze Bluetooth speaker zorgt altijd voor een gezellige sfeer.

Pluspunten
  • Door het gebruik van duurzame en recyclebare materialen is House of Marley een milieuvriendelijke keuze. Je kunt een smartphone opladen via de USB-uitgang van de speaker.

Minpunten
  • Omdat de speaker geen draaghandvat heeft, is het minder gemakkelijk om hem mee te nemen.

Veelgestelde vragen House of Marley 700287

De House of Marley 700287 is 2,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de House of Marley 700287 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor House of Marley Get Together Zwart.