1. House of Marley
  2. House of Marley Get Together 2 XL.

House of Marley Get Together 2 XL.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de House of Marley 700458 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de House of Marley 700458 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de House of Marley 700458 draadloze speaker.

SpecificatiesHouse of Marley 700458
Merk House of Marley
Fabrikantcode 700458
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,3 kg
Kleur Bruin

Omschrijving van de House of Marley 700458

De House of Marley Get Together 2 XL heeft een aantal unieke kenmerken die het een waardevolle toevoeging maken aan elke ruimte. De ruimere speakers zorgen ervoor dat je muziek overal te horen is. Je koppelt de speaker aan andere House of Marley speakers en creëert zo een surround sound effect. Ook als je in de buitenlucht muziek wilt luisteren, ben je bij de House of Marley Get Together 2 XL aan het juiste adres. De speaker is namelijk spatwaterdicht en stofdicht, zodat je hem ook buiten kunt gebruiken. Daarnaast is de speaker gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je een milieuvriendelijke keuze maakt. Kortom, de House of Marley Get Together 2 XL is de perfecte manier om je favoriete muziek overal te delen.

Pluspunten
  • Je koppelt de luidspreker aan een andere House of Marley luidspreker voor een hogere volume. Het waterdichte ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis. Door het gebruik van duurzame en recycleerbare materialen is House of Marley een ecologisch verantwoorde keuze.

Minpunten
  • Je verbindt je smartphone niet met de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen House of Marley 700458

De House of Marley 700458 is 5,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de House of Marley 700458 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor House of Marley Get Together 2 XL.