1. House of Marley
 2. House of Marley Get Together Solo.

House of Marley Get Together Solo.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de House of Marley 700459 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de House of Marley 700459 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de House of Marley 700459 draadloze speaker.

SpecificatiesHouse of Marley 700459
Merk House of Marley
Fabrikantcode 700459
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,22 kg
Kleur Bruin

Omschrijving van de House of Marley 700459

Met de House of Marley Get Together Solo maak je je huis om tot een feest. Luister draadloos naar je favoriete nummers, waar je ook bent. De speaker heeft een accuduur van 25 uur en is gemaakt van gerecycled en duurzaam materiaal. Je kunt de speaker gemakkelijk meenemen dankzij zijn lichte gewicht en draadloze ontwerp. Wil je nog meer geluid? Koppel de speaker dan aan een tweede House of Marley bluetooth speaker en geniet van een hoger volume. Of je nu thuis bent of op reis, met de House of Marley Get Together Solo maak je altijd een milieuvriendelijke keuze.

Pluspunten
 • Door de accuduur van 25 uur zit je nooit lang zonder muziek

  .

  Je koppelt de speaker aan een andere House of Marley speaker voor een hoger volume

  .

  Door het gebruik van duurzame en recycleerbare materialen is House of Marley een milieuvriendelijke optie.

Minpunten
 • Je verbindt je smartphone niet met de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen House of Marley 700459

De House of Marley 700459 is 1,22 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de House of Marley 700459 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor House of Marley Get Together Solo.