1. House of Marley
  2. House of Marley Get Together 2 Mini.

House of Marley Get Together 2 Mini.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de House of Marley 700456 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de House of Marley 700456 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de House of Marley 700456 draadloze speaker.

SpecificatiesHouse of Marley 700456
Merk House of Marley
Fabrikantcode 700456
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,8 kg
Kleur Bruin

Omschrijving van de House of Marley 700456

Geniet van je favoriete nummers met de House of Marley Get Together 2 Mini. De ideale bluetooth speaker voor onderweg. Met zijn compacte formaat en het gewicht van slechts 0,8 kilogram is deze speaker gemakkelijk mee te nemen. Of je nu naar het strand gaat of je bent op het grasveld, de Get Together 2 Mini gaat overal mee naartoe. Bovendien is de speaker stof- en waterdicht (IP67 certificering) en gemaakt van gerecycled materiaal. Koppel deze speaker aan andere House of Marley speakers en je hebt een verhoogd volume. Geniet van je favoriete nummers met de House of Marley Get Together 2 Mini. Deze compacte bluetooth speaker is perfect voor onderweg. Met een gewicht van 0,8 kilogram is de speaker eenvoudig te vervoeren. Waar je ook bent, je neemt de Get Together 2 Mini mee naar het strand, het park of het grasveld. En dankzij de IP67 certificering is de speaker stof- en waterdicht. Koppel de Get Together 2 Mini aan andere House of Marley speakers en je hoort je favoriete nummers in een verhoogd volume. Deze speaker is ook milieubewust gemaakt van gerecycled materiaal. Geniet van je favoriete muziek, waar je ook bent!

Pluspunten
  • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere House of Marley speaker voor een hoger volume. Door het gebruik van duurzame en recycleerbare materialen is House of Marley een milieuvriendelijke keuze.

Minpunten
  • Je koppelt je smartphone niet aan de speaker via NFC.

Veelgestelde vragen House of Marley 700456

De House of Marley 700456 is 0,8 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de House of Marley 700456 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor House of Marley Get Together 2 Mini.