1. Philips
 2. Philips TAS5505/00.

Philips TAS5505/00.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Philips TAS5505/00 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Philips TAS5505/00 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Philips TAS5505/00 draadloze speaker.

SpecificatiesPhilips TAS5505/00
Merk Philips
Fabrikantcode TAS5505/00
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,58 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Philips TAS5505/00

Met de Philips TAS5505/00 heb je altijd je favoriete muziek bij je. Zelfs als je onder de douche staat, want de speaker is waterbestendig. Je kunt het volume verhogen door de speaker te koppelen aan een tweede Philips TAS5505, waardoor je een stereo-effect creëert. Ook kun je handsfree bellen met de ingebouwde microfoon. De knoppen aan de bovenkant maken het makkelijk om de speaker te bedienen. Geniet de hele dag van je favoriete muziek met een accuduur van 12 uur. Met de Philips TAS5505/00 heb je altijd je favoriete muziek bij je. Hij is waterbestendig, dus je kunt onder de douche je lievelingsnummers meezingen. Wil je meer volume? Koppel de speaker aan een tweede Philips TAS5505 en creëer een stereo-effect. Met de knoppen aan de bovenkant is de speaker eenvoudig bedienbaar. Daarnaast heeft de speaker een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen. Geniet de hele dag van je favoriete muziek met een accuduur van 12 uur. De Philips TAS5505/00 is de ultieme manier om je muziek mee te nemen.

Pluspunten
 • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik

  .

  Koppel er nog een Philips TAS5505 aan en maak een stereopaar

  .

  Bel handsfree via de ingebouwde microfoon.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk je telefoon op te laden via de speaker.

Veelgestelde vragen Philips TAS5505/00

De Philips TAS5505/00 is 0,58 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Philips TAS5505/00 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Philips TAS5505/00.