1. Philips
  2. Philips Fidelio FS1 draadloze speaker.

Philips Fidelio FS1 draadloze speaker.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Philips TAFS1/10 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Philips TAFS1/10 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Philips TAFS1/10 draadloze speaker.

SpecificatiesPhilips TAFS1/10
Merk Philips
Fabrikantcode TAFS1/10
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Philips TAFS1/10

Met de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker maak je je huis nog slimmer. Niet alleen is deze speaker compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri, maar het is ook een perfecte toevoeging aan je multiroom opstelling. Je kunt de speaker eenvoudig met andere apparaten verbinden om in meerdere ruimtes van dezelfde muziek te genieten. De speaker heeft een gedetailleerd geluid dat je stembediening versterkt. Daarnaast is de speaker ook geschikt als achterspeaker voor je home cinema opstelling. De Philips Fidelio FS1 heeft lichtjes aan de achterkant, wat hem perfect maakt om aan te sluiten op je Ambilight televisie. Je kunt muziek streamen via wifi en bluetooth naar de draadloze speaker. Met deze speaker maak je je huis nog slimmer en heb je meer muziekplezier dan ooit. Met de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker maak je je smart home set compleet. Deze speaker is compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri, waardoor je alles met je stem kunt bedienen. Ook heeft deze speaker een gedetailleerd geluid en kun je hem gebruiken in een multiroom opstelling. Zo kun je in meerdere ruimtes van dezelfde muziek genieten. De speaker heeft lichtjes aan de achterkant, waardoor hij perfect aansluit op je Ambilight televisie. Daarnaast is de Fidelio FS1 ook geschikt als achterspeaker voor je home cinema. Je streamt muziek draadloos via wifi en bluetooth naar de speaker voor meer muziekplezier. De Philips Fidelio FS1 is dus een perfecte aanvulling op je smart home set.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde Alexa, Google Assistent of Siri spraakassistent stuur je de speaker met spraakopdrachten aan. Voeg de speaker toe aan het Philips multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Naast het streamen via wifi, stream je ook muziek vanuit een smartphone of laptop naar de speaker via bluetooth.

Minpunten
  • Omdat de speaker niet waterbestendig is, plaats je deze niet in de badkamer of keuken.

Veelgestelde vragen Philips TAFS1/10

De Philips TAFS1/10 is 2,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Philips TAFS1/10 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Philips Fidelio FS1 draadloze speaker.