1. Philips
  2. Philips Fidelio FS1 achterspeakers ( 2x ).

Philips Fidelio FS1 achterspeakers ( 2x ).

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Philips TAFS1/10 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Philips TAFS1/10 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Philips TAFS1/10 draadloze speaker.

SpecificatiesPhilips TAFS1/10
Merk Philips
Fabrikantcode TAFS1/10
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Philips TAFS1/10

Met de Philips Fidelio FS1 achterspeakers kun je thuis genieten van levensechte geluiden. Deze speakers hebben een ingebouwde stembesturing, waardoor je gemakkelijk je favoriete muziek af kunt spelen met je stem. Dankzij de ondersteuning van Alexa, Google Assistant of Siri kun je eenvoudig je favoriete muziek selecteren. Als je nog meer geluid wilt, kun je de twee speakers aan elkaar koppelen voor een optimale stereo-ervaring. Stream je favoriete afspeellijsten of podcasts naar de speakers via wifi of bluetooth. De ingebouwde gekleurde led lampjes zorgen voor een extra sfeervolle omgeving. De lampen knipperen mee op het ritme van de muziek, zodat je een unieke ervaring krijgt. Met de Philips Fidelio FS1 achterspeakers creëer je eenvoudig een feestelijke sfeer in huis.

Pluspunten
  • Je bedient de speakers gemakkelijk met je stem dankzij een spraakassistent naar keuze. Koppel de speakers aan elkaar om een stereopaar te vormen voor een intensere geluidservaring. Stream naast wifi je favoriete afspeellijsten en podcasts van je mobiel via bluetooth.

Minpunten
  • Je plaatst de speakers niet in de badkamer of keuken omdat ze niet waterdicht zijn.

Veelgestelde vragen Philips TAFS1/10

De Philips TAFS1/10 is 2,3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Philips TAFS1/10 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Philips Fidelio FS1 achterspeakers ( 2x ).