1. Bowers & Wilkins
 2. Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs.

Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bowers & Wilkins FP43028 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bowers & Wilkins FP43028 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bowers & Wilkins FP43028 draadloze speaker.

SpecificatiesBowers & Wilkins FP43028
Merk Bowers & Wilkins
Fabrikantcode FP43028
Materiaal Kunststof
Garantie 5 jaar
Gewicht 6,5 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de Bowers & Wilkins FP43028

De Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs is een stijlvolle en veelzijdige wifi speaker waarmee je een geluidservaring creëert zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. De speaker ondersteunt Hi-res audiobestanden, streamingdiensten zoals Deezer en Tidal en Apple Airplay 2. Zo kun je genieten van alle details van je favoriete nummers. Met de Bowers & Wilkins Music app koppel je de speaker gemakkelijk aan de Formation apparaten en de Panorama 3 soundbar, waardoor je hem kunt gebruiken voor multiroom audio. Ook is het mogelijk om via bluetooth je afspeellijsten naar de speaker te streamen, handig wanneer iemand die niet met je thuisnetwerk verbonden is, toch een nummer wil afspelen. De Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs is een stijlvolle speaker met een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden.

Pluspunten
 • De speaker is geschikt voor het afspelen van Hi-res audiobestanden, waardoor je geniet van muziek van hoge kwaliteit

  .

  Je koppelt de speaker makkelijk aan je Apple apparaten dankzij AirPlay 2

  .

  Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek streamen vanaf een smartphone of laptop naar de speaker via bluetooth.

Minpunten
 • Omdat de speaker niet waterbestendig is, plaats je deze niet in de badkamer of keuken.

Veelgestelde vragen Bowers & Wilkins FP43028

De Bowers & Wilkins FP43028 is 6,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bowers & Wilkins FP43028 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs.