1. Bowers & Wilkins
 2. Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart.

Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bowers & Wilkins FP40664 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bowers & Wilkins FP40664 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bowers & Wilkins FP40664 draadloze speaker.

SpecificatiesBowers & Wilkins FP40664
Merk Bowers & Wilkins
Fabrikantcode FP40664
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 6,5 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bowers & Wilkins FP40664

De Bowers & Wilkins Formation Wedge is een perfecte aanvulling voor elke moderne muziekliefhebber. Deze speaker heeft een compacte en elegante vormgeving, waardoor hij makkelijk in elke ruimte past. De speaker is verkrijgbaar in zwart of wit. De speaker beschikt over een geavanceerde DSP-engine en digitale versterker die zorgen voor een krachtig en helder geluid. Door de twee ingebouwde woofers krijg je een rijk geluid met een volle bas. De Bowers & Wilkins Formation Wedge is eenvoudig te bedienen. Verbind de speaker met je smartphone of laptop via wifi of bluetooth en stream muziek van je favoriete streamingdiensten. Ook kun je muziek afspelen vanaf je eigen afspeellijst. Als je Apple apparatuur hebt, kun je de speaker ook koppelen met Apple AirPlay 2. Zo kun je muziek streamen vanaf je Apple MacBook. Deze speaker wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je alle functies eenvoudig kunt bedienen. Wil je nog meer uit het geluid halen? Koppel de speaker dan aan de Formation Bass voor een extra krachtig geluid.

Pluspunten
 • Creëer eenvoudig een multiroom-opstelling en stream je muziek door het hele huis door meerdere Formation-speakers aan elkaar te koppelen

  .

  Verbind via wifi twee speakers met elkaar en creëer een stereogeluid

  .

  Naast wifi kun je de speaker ook via bluetooth met je smartphone verbinden.

Minpunten
 • Deze speaker is niet waterbestendig.

Veelgestelde vragen Bowers & Wilkins FP40664

De Bowers & Wilkins FP40664 is 6,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bowers & Wilkins FP40664 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart.