1. Bowers & Wilkins
 2. Bowers & Wilkins Formation Wedge Wit.

Bowers & Wilkins Formation Wedge Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bowers & Wilkins FP39764 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bowers & Wilkins FP39764 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bowers & Wilkins FP39764 draadloze speaker.

SpecificatiesBowers & Wilkins FP39764
Merk Bowers & Wilkins
Fabrikantcode FP39764
Materiaal
Garantie 5 jaar
Gewicht 6,5 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Bowers & Wilkins FP39764

De Bowers & Wilkins Formation Wedge biedt een uitstekende geluidservaring. De speaker is voorzien van een innovatief ontworpen elliptisch membraan dat de muziek gelijkmatig verspreidt. Zo krijg je een krachtige, rijke geluidservaring over de hele ruimte. Met de ingebouwde bass komen ook de lage tonen diep en krachtig tot hun recht. De Formation Wedge is eenvoudig te verbinden met je smartphone via wifi of bluetooth. Stream muziek van streamingdiensten of je eigen afspeellijst direct naar de speaker. Apple AirPlay 2 maakt het ook mogelijk om muziek vanaf een Apple MacBook te streamen naar de speaker. Wil je het geluid nog meer versterken? Koppel dan de Formation Wedge aan de Formation Bass voor een extra krachtig geluid. De Formation Wedge is de perfecte speaker voor een krachtige, rijke geluidservaring.

Pluspunten
 • Creëer eenvoudig een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis door meerdere Formation speakers aan elkaar te koppelen

  .

  Verbind middels wifi 2 speakers met elkaar en geniet van een stereo geluidsweergave

  .

  Naast wifi, verbind je de speaker ook via bluetooth met je smartphone.

Minpunten
 • Deze speaker is niet waterdicht.

Veelgestelde vragen Bowers & Wilkins FP39764

De Bowers & Wilkins FP39764 is 6,5 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 5 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 5 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bowers & Wilkins FP39764 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.

Alternatieven voor Bowers & Wilkins Formation Wedge Wit.